​Telefon: 22 90 90 74

Autoservice forlænger levetiden på din bil

Følelsen efter en autoservice af bilen, når man kan kører med ungerne og alle andre passagerer, vel vidende at bilen er sikker, bremserne virker, motoren er kontrolleret og oliestanden er perfekt, ja det er nu alligevel en rar fornemmelse.

Serviceeftersyn på bilen til den aftalte tid

Hos Din Autohjælp i København udfører vi ikke bare professionel og billig autoservice på din bil. Vi sørger selvfølgelig også for at overholde de deadlines, vi aftaler med dig. Samtidig kan du altid regne med, at vi kontakter dig, hvis der opstår uventede udgifter eller lignende.

Når vi udfører serviceeftersyn, skifter vi ikke bare reservedele og efterlader dig med en enorm og uventet regning. Vi rådgiver dig, og så tager du beslutningen.... selvfølgelig.

Autoservice er mest af alt til for at sikre, at din bil er sikker at køre i for dig og dine medpassagerer. Et serviceeftersyn er selvfølgelig også med til at sikre, at din bil holder længere, og at motor og bremser fungerer optimalt.

Det er der ikke bare rigtig god økonomi i i dagligdagen - der er også en bonus i form af en højere salgspris, når du vælger at skille dig af med bilen igen.

Vi udfører autoservice på alle bilmærker

Vi foretager serviceeftersyn af alle bilmærker med kundens ønsker i fokus.

Så bor du i København, på Nørrebro eller Østerbro og har du brug for at få serviceret din bil, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 22 90 90 74 eller e-mail dinautotransport@gmail.com og få et uforpligtende tilbud.​

​Praktiske informationer

​Din Auto Hjælp ApS

Rentemestervej 57, 2400 København NV


​CVR: 36933445

Din Auto Hjælp
Rentemestervej 57, 2400 København NV

Telefon: 22 90 90 74
E-mail: dinautotransport@gmail.com