​Telefon: 22 90 90 74

​Vejhjælp

Print vores lille kontaktkort ud og klip den til så den passer i pungen, så har du altid vores nummer ved hånden, hvis der skulle ske noget. Det er da rart at vide!

Årsagerne kan være mange selvfølgelig og vejen tilbage til en fungerende bil, kan synes uoverskuelige, når man sidder der på motorvejen i regnvejr midt om natten.

Men det er netop i de situationer vi står til rådighed 24 timer i døgnet. Og vi mener virkelig 24 timer i døgnet. Vores ladvogn holder i København, og senest 15 minutter efter dit opkald, er vi på vej for at hjælpe dig.

Om bilen så kan repareres på stedet - det er selvfølgelig altid en mekaniker vi sender ud - eller om den skal transporteres tilbage til værkstedet, det er aldrig til at vide, men uanset hvad, så skal vi nok sørge for at du kan komme videre, på den ene eller den anden måde.

Vi kører ud til hele København, Storkøbenhavn og strækker os ud over hele Sjælland. For der er jo ikke meget sjov ved at bilen bryder ned på Møn og at man så får fat i en lokal vejservice, hvis man bor i København.

Kontakt din mekaniker på telefonen 22 90 90 74eller på mailen dinautotransport@gmail.com.

​De fleste bilister oplever det på et eller andet tidspunkt - at bilen dør, og det er altid på vejen til noget vigtigt....aldrig søndag morgen på vej til bageren!

​Praktiske informationer

​Din Auto Hjælp ApS

Rentemestervej 57, 2400 København NV


​CVR: 36933445

Din Auto Hjælp
Rentemestervej 57, 2400 København NV

Telefon: 22 90 90 74
E-mail: dinautotransport@gmail.com