​Telefon: 22 90 90 74

Ny udstødning til din bil monteres

Din Autohjælp skifter selvfølgelig ny udstødning på din bil, uanset mærke.

​Oplever du problemer med, at din bil larmer en del? Så kan det være, at det er tid til at få en ny udstødning til din bil. Problemet opstår generelt, hvis du kører mange korte ture, hvilket ikke er særlig sundt for din udstødning

Det skyldes, at udstødningsrøret gerne skal blive varmt, inden du slukket bilen igen efter en endt køretur. Sker dette ikke, så kan dampen fra motoren ikke fordampe, og den lægger sig som vand i udstødningen, og det vil ruste med tiden. 

Vi klarer en ny udstødning på ingen tid

Hos Din Auto Hjælp kan vi klare udskiftningen af din gamle udstødning med en ny udstødning på ingen tid. Vi har døgnservice, og derfor har vi dygtige mekanikere til at arbejde om natten også, hvilket gør os yderst effektive.


​Uanset om du har en gammel eller en ny bil, så kan der opstå problemer med udstødningen, og den vil muligvis skulle udskiftes. Vi har stor erfaring med udskiftning til en ny udstødning, og kan derfor klare opgaven til perfektion, uanset opgavens kompleksitet.

​Skulle problemet være så stort, at selve katalysatoren også skal udskiftes, så kan vi også klare den del, men det sker heldigvis kun i sjældne tilfælde.

Enhver ny udstødning er opbygget i flere forskellige dele, og derfor skal katalysatoren sjældent skiftes ud, da den sidder tættest på motoren, og derved bliver varm med det samme.

Kontakt os hvis du skal have skiftet udstødning

Hvis du oplever problemer med din udstødning, så skal du kontakte et autoværksted hurtigst muligt.

Og bor du i København, på Nørrebro eller Østerbro, eller befinder du dig nær hovedstadsområdet, så kan vi kontaktes på telefon 22 90 90 74 eller e-mail dinautotransport@gmail.com – vi hjælper dig gerne med udskiftning til en ny udstødning, og du vil have din bil tilbage igen i løbet af kort tid. 

​Praktiske informationer

​Din Auto Hjælp ApS

Rentemestervej 57, 2400 København NV


​CVR: 36933445